Domein

De Boeretang

Event kalender 2023

Wij verwelkomen je graag op onze events aan domein "De Boeretang" te Dessel.

Wij heten u welkom op onze gastronomische buffetten, brunches of 'Dinner & Dance'. Reserveer alvast tijdig uw plekje…

Onze brunches, lunches en buffetten zijn het uitgelezen moment om "Domein De Boeretang" gastronomisch te ontdekken. U kan tevens genieten op deze events met kleinere gezelschappen. Een ideale gastronomische invulling van uw verjaardag, jubileum of feestje.

Wij organiseren met regelmaat talrijke evenementen, met en zonder dansgelegenheid. Deze vinden meestal op vrijdag, zaterdag of zondagmiddag plaats, maar ook op andere feestdagen. Ontdek onze verschillende concepten: de gastronomische buffetten met en zonder Dinner & Dance.

BEKIJK ONDERSTAAND DE KALENDER EN RESERVEER

De vermelding "VOLZET" duidt erop dat de datum niet meer beschikbaar is.

Om te reserveren: klik op het event naar uw keuze en vul uw gegevens in en boek online

Lege plaatsen zijn voor ons een groot verlies: zowel voor het nodeloos weggooien van eten, als het pure omzetverlies. Bovendien weigeren wij ook elke week nieuwe gasten omdat de events snel volzet zijn. Een vroegtijdige annulering geeft ons alleen meer kans om de tafel te kunnen herboeken.

Annuleringen de dag zelf of de dag ervoor zullen worden aangerekend.

Trakteer jezelf of vrienden op een Domein de Boeretang-cadeaubon (Voucher)

Domein de Boeretang biedt haar klanten de mogelijkheid om zichzelf of anderen te trakteren op een cadeaubon. Vanaf vandaag kunt u online voor een bedrag naar keuze een voucher aankopen, welke u gedurende 400 dagen kan gebruiken voor één van onze events of voor de feestzaal. Geef uw familie of vrienden dus iets leuks om naar uit te kijken en koop vandaag nog jouw cadeaubon! (voucher)

De cadeaubon krijgt u opgestuurd per mail en kan u gebruiken als een waardebon voor een feest door ons verzorgd of een lekkere menu tijdens één van onze events.?