All inclusive

Onze drink- en eetgewoonten evolueren. Tegenwoordig is de beleving en het achterliggende concept al zeker zo belangrijk. Mensen houden van creativiteit en originaliteit, ook als het op eten en drinken aankomt. Ieder hapje moet dus niet alleen lekker maar ook verrassend zijn en een verhaal vertellen.

De Boeretang mag dan wel een eeuwenoude erfgoedsite zijn, onze vertrouwde cateringpartners zijn wel volledig mee met zijn tijd. Samen kiezen we immers resoluut voor een verfrissende keuken met een moderne toets. Laat je alvast inspireren door enkele nieuwe cateringconcepten die voor ieders budget op maat kunnen worden uitgewerkt in een concrete offerte, rekening houdend met jouw wensen en verwachtingen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over de verschillende formules.

Doe-het-zelfzaal

Wenst u een event te organiseren in een prachtig stukje authentiek erfgoed, maar de inhoud van het event volledig zelf vorm te geven, dan kan u ook de zaal en bijhorende accommodatie huren, zonder meer, om vervolgens de concrete organisatie van uw event zelf in handen te nemen en samen te werken met een cateringpartner die u zelf kiest of aanbrengt.

Heb je zelf een cateringbedrijf en ben je voor klanten op zoek naar een ‘zaal met een verhaal’, dan ben je meer dan welkom welkom om je eigen cateringformule bij ons, in de Boeretang, aan te bieden. 

Onze feestzaal is een 17e eeuws gerenoveerd stal-schuurgebouw. Het reusachtige dakgebinte werd daarbij volledig in oorspronkelijke staat hersteld. De zaal beschikt over een grote, industriële keuken, een ruime koelcel, een goederenlift, nette sanitaire installaties en een grote bar, met tapkranen en koelkasten. De zaal biedt plaats aan groepen van 60 tot 220 personen. Er zijn ronde en langwerpige tafels met bijhorend wit tafellinnen standaard aanwezig. Naast de feestzaal bevindt zich een ruime parking voor een 150-tal wagens. De zaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij mooi weer is het er aangenaam vertoeven in de rustige, landelijke tuin.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging, een verkennend gesprek of een offerte.

Walking dinner

Dine & shine

Show cooking

Foodsharing

Barbeque

Contact

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, om vragen te stellen of een project te bespreken.